СЕМИНАРИ

Во релаксирана и пријателска атмосфера, во Скопје или пак, во некои од планинарските домови во Македонија, организираме  работилници и семинари на различни теми од областа на јогата и комплементарната медицина. 

Сите права се задржани / vedanta.mk

!!! ВНИМАНИЕ !!! Материјалот којшто се обидувате да го ископирате има авторски права. За преземање на делови од содржината на сајтот обратете се на yoga@vedanta.mk