Часовите по Јога Веданта се одржуваат секој вторник и четврток во периодот од 20:30 – 22:00 часот. Студиото се наоѓа во населба Аеродром, во непосредна близина на Т.Ц. Капитол.

Тел. 075 376 841, email: yoga@vedanta.mk

Сите права се задржани / vedanta.mk

!!! ВНИМАНИЕ !!! Материјалот којшто се обидувате да го ископирате има авторски права. За преземање на делови од содржината на сајтот обратете се на yoga@vedanta.mk